Benvingudes i benvinguts a Àrea 44/45. Un espai en forma de conversa que vol reunir a persones que es dediquen al sector artístic per parlar sobre com articulen la seva feina.

Ens interessa entendre els processos que segueixen a l’hora de crear les peces, com materialitzen les idees, quins problemes els sorgeixen, quins referents els acompanyen, quins mestres han tingut, i totes aquelles coses que ens mostrin una mica millor els aspectes intangibles que amaga la seva feina. El programa neix de la voluntat de reunir-nos i posar paraules a les diferents maneres de treballar que té cadascú. Per això Àrea 44/45, ja que és l’àrea del cervell encarregada del llenguatge parlat.

Programa ideat i conduït per Joan Solé amb la col·laboració de Ferran Dordal, Sílvia Delagneau i l’equip de la Sala Beckett.

04
04 – cabosanroque, Damien Bazin i MANS O

En aquest programa posem l’accent en l’àmbit sonor. Ens reunim amb Roger Aixut de cabosanroque, el dissenyador de so Damien Bazin i el productor musical MANS O perquè ens parlin sobre com entenen el so des de la seva pràctica professional.

03
03 – Stefan Kaegi (Rimini Protokoll) i Roger Bernat

Aquest capítol és un programa especial “Obrador d’estiu de la Sala Beckett”. Aprofitem la presència de Stefan Kaegi (membre del col·lectiu Rimini Protokoll) a l’Obrador per posar-lo en diàleg amb el creador Roger Bernat. Ens expliquen com treballen i què pensen sobre la teatralitat que desenvolupen.

02
02 – Isla Aguilar, Miguel Oyarzun i Aitor Tejada

En aquest programa ens desplacem a Madrid per reunir-nos amb Isla Aguilar i Miguel Oyarzun, ex-directors de l’espai Conde Duque, així com amb Aitor Tejada, un dels fundadors del Teatro Pavón Kamikaze. A partir d’aquests dos models escènics recentment desapareguts, conversarem sobre les diferents possibilitats alhora de donar vida als espais teatrals.

01
01 – Marina Garcés i Carlota Subirós

En aquest programa ens reunim amb la filòsofa Marina Garcés i la directora d’escena Carlota Subirós per parlar sobre com desenvolupen la seva feina. Parlarem sobre què s’amaga al darrera de les seves professions.