Mònica Bofill

Mònica Bofill és llicenciada en Direcció i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre i en Biotecnologia per la UAB. Formada en art dramàtic a l’escola de teatre Nancy Tuñon. És directora d’obres com Paradisos Oceànics (Teatre Akadèmia, 2019), Incògnit (Teatre Lliure, 2019), La Benvinguda (Sala Beckett, 2018), Tot va bé, si acaba bé (codirecció amb Judith Pujol) de la companyia Parking Shakespeare, Barbes de BalenaOh my God Barcelona!Les Supertietes i Constel·lacions, entre altres.

Com a traductora destaca l’antologia de quatre obres de Caryl Churchill (cotraducció amb Sílvia Ferrando) publicada en la col·lecció Dramaticles de l’editorial Comanegra; L’alè de la vida (Sala Muntaner, 2015) i Neu Negre (Teatre Ovidi Montllor, 2011).

Articles
Transcripció de la Taula Rodona «7 d’un cop»

Transcripció de la Taula Rodona «7 d’un cop»

Diverses reflexions sobre l’escriptura teatral derivades de la conversa entre els autors Paco Bezerra (Espanya), Davide Carnevali (Itàlia), Guillem Clua (Catalunya), Oliver Kluck (Alemanya), Nick Payne (Anglaterra) i Frédéric Sonntag (França) que va tenir lloc el juliol de 2012 en el marc de l’Obrador d’estiu de la Sala Beckett.