Li Lorian

Li Lorian és una artista interdisciplinar de Jerusalem que treballa en àmbits com el teatre, el vídeo, les arts visuals i la performance. La seva recerca artística consisteix en la cerca de nous llenguatges visuals i pràctiques performatives; s’interessa per les situacions polítiques i com els elements del documental poden ser tractats per l’ús de mitjans poètics.

És cofundadora del Pandora Collective for contemporary puppetry and object theatre. Ha estat artista resident del Mamuta Art and Media Center de Jerusalem (2012). El 2014 va rebre la beca del Theaterformen Festival de Braunschweig, el 2015 va ser artista resident de la Schloss Bröllin International Art Research Location així com de l’Arad Art and Architecture Residency Program, i de l’Akademie Schloss Solitude del 2016 al 2017. Actualment cursa el màster en Coreografia i Performance (CuP) a l’Institute for Applied Theatre Studies de Gießen.

Articles
Repetició subversiva (coreografies de la dominació israeliana i la diàspora jueva)

Repetició subversiva (coreografies de la dominació israeliana i la diàspora jueva)

L'artista interdisciplinar Li Lorian analitza la capacitat del cos d’involucrar-se en el procés de producció de significat, reivindicant el caràcter explícitament social, històric i polític de la coreografia. Aplicant aquests principis a l'anàlisi de la peça Archive d'Arkadi Zaides, Lorian examina la capacitat del cos en el marc de dos contextos socials i polítics diferents: l’israelià...