Emilie Girardin Dobosiewicz

Emilie Girardin (1991) estudia direcció i dramatúrgia a l’Institut del Teatre, on s’interessa particularment pel teatre físic.

Després d’un intercanvi Erasmus a Alemanya, decideix acabar els seus estudis de direcció a la Hochschule für Musik und Theater a Hamburg. S’hi gradua amb una adaptació d’El Público de Federico García Lorca, que estrena el 2017 a Kampnagel – Zentrum für schönere Künste. Actualment treballa com a directora, curadora i productora a Hamburg. L’any 2019 escriu, produeix i dirigeix la seva primera pel·lícula, The Last To Leave Are The Cranes, que retrata el viatge per Polònia de dues dones xilenes en la cerca de la història dels familiars d’una d’elles.

La producció artística d’Emilie gira al voltant de temes de migració i de la cerca d’un lloc dins d’una societat que desitja retratar com a diversa.

Articles
El dramaturgista como sombra del director. Entrevista a Florian Borchmeyer

El dramaturgista como sombra del director. Entrevista a Florian Borchmeyer

A partir de la seva experiència com a dramaturg resident a la Schaubühne am Lehniner Platz de Berlín, Florian Borchmeyer aclareix en aquesta entrevista en què consisteix exactament la feina de dramaturgista en el sistema de teatres públics alemanys de repertori.