Constanza Brncic Monsegur

Constanza Brncic, coreògrafa i ballarina. Llicenciada en Filosofia i Màster en Pensament Contemporani i Tradició Clàssica per la UB, on actualment realitza el programa de doctorat en Filosofia Contemporània. Professora i cap de l’especialitat de Coreografia al Conservatori Superior de Dansa (Institut del Teatre de Barcelona). Ha ballat amb les companyies Malpelo i Raravis/Andrés Corchero i Rosa Muñoz.

Entre els seus darrers treballs com a coreògrafa destaquen el solo What is the Word (finalista dels Premis de la Crítica de les Arts Escèniques 2017) i Li diuen Mar (Grec 2016), peça creada en el marc del projecte intergeneracional PI(È)CE de creació amb joves i avis del Raval, que lidera junt amb el dramaturg Albert Tola des del 2011 i que enguany ha rebut la subvenció de la Unió Europea per a projectes culturals. Els darrers anys ha rebut nombrosos encàrrecs de direcció escènica i coreogràfica, entre els quals destaquen El monstre al laberint, òpera amb 400 persones en escena, encàrrec del Grec 2018, que es va estrenar al Teatre Grec de Barcelona.

Articles
IDEOLOGIA I TEATRE: Qüestionari

IDEOLOGIA I TEATRE: Qüestionari

Constanza Brncic Monsegur Coreògrafa i ballarina MIRADAS Y CUERPOS (algunos apuntes sobre danza e ideología) Los bailarines de Pina Bausch siempre me parecieron dioses epicúreos, que se entregan al placer de sí mismos, desarrollando la eternidad en la perfección de su gesto. Los bailarines de Pina Bausch viven en Intermundia (los escenarios). Reflexionando sobre las relaciones...