Andrea Bel

Formada en direcció escènica i dramatúrgia per l’Institut del Teatre, i a la Theatre Academy de Hèlsinki, on amplia coneixements en àmbits com la performance, el videoart, la creació sonora o el teatre ritual. Ha col·laborat en diversos projectes de creació col·lectiva i actualment col·labora com a becària del grup Rimini Protokoll, així com a la revista de dramatúrgia contemporània (Pausa.).

Articles
Escena relacional i xiuxiuejos a cau d'orella. Notes sobre el Simposi "Facin joc, formats, dispositius i aparells d’interacció (en l’escena relacional)"

Escena relacional i xiuxiuejos a cau d’orella. Notes sobre el Simposi “Facin joc, formats, dispositius i aparells d’interacció (en l’escena relacional)”

Es tracta d’un conjunt d’apunts i reflexions arran del Simposi Facin joc, formats, dispositius i aparells d’interacció (en l’escena relacional), celebrat a l’Institut del Teatre el 13, 14 i 15 d’octubre. L’article planteja un seguit de preguntes: Què és l’escena relacional en temps de pandèmia? On són els límits del joc? Com es crea l’espai...